Friday, September 20, 2019

PRBB OpenDay: Registre voluntaris i reserva visites guiades (CAT/CAST)

Comunicat intern

Benvolguts/des

Només queden dues setmanes pel 5 d’octubre, quan celebrarem l’OpenDay, l’esdeveniment de divulgació més important del PRBB. Per tal que sigui un gran èxit ens cal la màxima implicació. Animeu-vos, doncs, a participar a la jornada de portes obertes com a voluntaris perquè torni a ser una cita especial tant per a la ciutadania com per a tot el personal científic, tècnic i de serveis del PRBB.

VOLUNTARIS: formulari de registre

També, des d’avui i fins el 24 de setembre a les 23.59h obrim el registre de visites guiades només per a residents. Si voleu venir amb la família i amics, ara teniu la possibilitat de reservar places abans que s’obri el registre al públic el proper 25 de setembre.

VISITES GUIADES: reserva online
Codi: RESIDENTPRBB

Per a més informació i dubtes, contacteu a openday@prbb.org.

Gràcies i us esperem!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Apreciados/as,

Solo quedan dos semanas para el 5 de octubre, cuando celebraremos el OpenDay, el evento de divulgación más importante del PRBB. Para que sea un gran éxito necesitamos la máxima implicación. Es por ello que os animamos a participar en la jornada de puertas abiertas como voluntario para que vuelva a ser una cita especial, tanto para la ciudadanía como para el personal científico, técnico y de servicios del PRBB.

VOLUNTARIOS: formulario de registro

También, desde hoy y hasta el 24 de septiembre a las 23.59h abrimos el registro de visitas guiadas solo para residentes. Si queréis venir con la familia y amigos, ahora tenéis la posibilidad de reservar plazas antes de que se abra el registro al público el próximo 25 de septiembre.

VISITAS GUIADAS: reserva online
Código: RESIDENTPRBB

Para más información y dudas, contactad a través de openday@prbb.org.

¡Gracias! ¡Os esperamos!

 

 

 

 

Back

Comments: