Imágenes

jueves 10 de mayo de 2012

Sant Jordi al PRBB / Sant Jordi at the PRBB (cat/engl)

L’intercanvi de llibres al PRBB té molts seguidors. La prova que aquesta iniciativa funciona i interessa a molts residents, és el constant moviment de sortides i entrades de llibres que s’observa al punt d’intercanvi ubicat a l’entrada de la Cafeteria Restaurant. 

Un cop a l’any, l’empremta de Sant Jordi ens permet celebrar el nostre particular dia de l’intercanvi de llibres i enguany hem pogut gaudir d’una jornada festiva amb bon clima i bona participació. La Coral del PRBB va donar el tret de sortida a la festa: cançons de Queen, Abba o Beatles formaven part d’un repertori de Coral-Rock molt interessant. Mentre la taula amb més de 300 llibres, recollits durant els dies anteriors, s’anava buidant ràpidament, una llarga cua de gent s’esperava per la seva xocolata calenta amb melindros que, cap a les 6 de la tarda venia molt de gust. 

El final de festa va estar a càrrec, també com és costum, de la Org del Campionat de Vòlei Platja 2012, que va efectuar el sorteig dels equips. 

Continuem amb l’intercanvi de llibres a la cafeteria i us animem a participar-hi! 


Sant Jordi at the PRBB 

The book exchange at the PRBB has many followers. The evidence that this initiative works and interest many residents is the constant in and out movement of books at the exchange point, at the entrance of the cafeteria/restaurant of the PRBB. 


Once a year, Sant Jordi’s footprints allow us to celebrate our special day of the book exchanging and this year we enjoyed a festive day with a nice weather and a good participation. The PRBB Choir began the party: songs of Queen, Abba or the Beatles were part of a very interesting Coral-Rock repertoire. While the table with more than 300 hundred books, collected during the previous days, was emptied quickly, a long queue of people waited for their hot chocolate with sponge fingers, which at about 6 pm did fancy. 

The Beach Volleyball Championship Organization was, as usual, in charge of the end of the party with the teams draw. 

We continue with the book exchange at the Cafeteria-restaurant and we encourage you to participate!

Volver

Comentarios: