viernes 25 d'octubre de 2019

Obres d’ampliació de la sala de criogènia [cat - eng]

News from PRBB

Des del 28 d’octubre fins a finals del mes de febrer de 2020, estan previstes obres d’adequació i ampliació de la sala de criogènia de la planta -1.

En el marc del Pla estratègic del Parc, consensuat amb els centres del PRBB, es va detectar la necessitat d’ampliar aquest espai. Per fer-ho, s’aprofitarà una part del magatzem de residus radioactius ubicat al costat
de l’actual sal
a.

Donada la complexitat d’aquesta modificació, en els mesos que duri l’actuació, els usuaris hauran de conviure amb les obres. És per això que es prendran les mesures necessàries per garantir la seguretat dels usuaris i de tot el contingut de la sala.

Per a qualsevol dubte, si us plau, contacteu amb el responsable de Serveis Generals del vostre centre.

Disculpeu les molèsties.

 

 

Construction works of the cryogenics room

From October 28, 2019 until the end of February, 2020, construction works will take place at the cryogenics room on floor -1 to adapt and expand the facility.

Within the Strategic Plan of the Park, as agreed with the PRBB centres, the need to expand this space had been detected. In order to do so, part of the radioactive residue depot, located next to the current cryogenics room, will be used.

Due to the complexity of this modification, the users will have to coexist with the construction works during these months. All necessary measures will be taken to guarantee the security of the users and the equipment.

For any questions, please contact the General Services manager of your centre.

We are sorry for any inconvenience caused.

 

Volver

Comentarios: