viernes 3 de mayo de 2019

Míriam Longás Bosch i Guillem Cuadrada Massanet guanyen el Premi PRBB 2019

Jornada per a estudiants de secundària

Aquest divendres 3 de maig de 2019 s'han atorgat els guardons del XIV Premi PRBB per als millors treballs de recerca en el camp de les Ciències de la Salut i de la Vida, realitzats per estudiants de secundària d’arreu de Catalunya. En aquesta edició han participat 288 participants amb 266 treballs presentats i han posat molt difícil la tasca dels avaluadors.

Els 5 finalistes han presentat, aquest divendres, un pòster científic sobre el seu treball amb el repte de defensar-lo davant el jurat, composat pels investigadors: Mar Carrió (UPF), Oriol Gallego (UPF) i Carlos Ruiz (ISGlobal).

L’acte ha finalitzat amb el lliurament de guardons de la mà del Dr. Jordi Camí, director del PRBB, Joaquim Gea, degà de la UPF, i Mar Carrió de la UPF, com a representant del jurat. El primer premi s'ha atorgat al treball "La mar de plàstic; estudi de l'impacte dels plàstics a la costa catalana" dels estudiants Míriam Longás Bosch i Guillem Cuadrada Massanet, de l'Institut Jesuïtes Gràcia, Col·legi Kostka (Barcelona). Podeu consultar la resta de guardonats en aquest enllaç

El mateix dia ha tingut lloc la cinquena edició de BioJúnior, organitzada pels centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i dirigida a estudiants de quart d’ESO i primer de batxillerat.

234 alumnes i professors de nou instituts han pogut gaudir d'una jornada d'activitats en espais del Parc. Els participants han assistit a una de les dues xerrades científiques organitzades, han realitzat una visita guiada per diferents espais de l'edifici, han assistit a una sessió informativa organitzada per Barcelona Activa sobre les professions del futur i han participat a una activitat dirigida per divulgadors de "La Ciència al teu Món".

Volver

Documentos:

Comentarios: