dimarts 23 d'abril de 2019

TransMaluta 8 - Trobada esportiva contra el càncer: des de Sant Cugat fins el PRBB. Dissabte, 4 de maig de 2019

Notícia del PRBB

La TransMaluta és una celebració anual de caràcter benèfic organitzada en memòria d'en Guillem Malet (1985-2011) i en la qual tot el que es recapta, mitjançant les donacions dels participants, va destinat a una causa. Un any més, la recerca sobre el càncer que duen a terme a l'IMIM serà la beneficiària de la donació.

Durant els 8 anys que es porta organitzant aquesta cursa-homenatge, una vuitantena de persones es troben per baixar des de Sant Cugat fins el PRBB, fent l’itinerari que el Guillem Malet feia per venir a treballar. 

"En Guillem, com a gran entusiasta de la muntanya i de l'esport que era, solia sortir de casa corrents de bon matí amb la intenció de creuar Collserola i arribar, unes 2 hores més tard, a la Platja de la Barceloneta, on dedicava la jornada a investigar al PRBB". Així ho expliquen els familiars i amics del Guillem Malet, organitzadors d'aquesta iniciativa.

Els participants sortiran des de l'estació del FGC de Sant Cugat el proper dissabte 4 de maig a les 8.30h amb l'objectiu d'arribar, al llarg del matí, al PRBB. La celebració s'acabarà amb un pica-pica a la plaça interior. 

Per a més informació i registre, consulteu l'esdeveniment a Facebook

Tornar

Comentaris: