Ofertes

ESPORTS I OCI


Promoció alta Bicing

El Bicing, el transport urbà basat en l’ús compartit de la bicicleta, ofereix als residents del PRBB una promoció en les noves altes d’abonaments anuals: 3 mesos gratuïts (15 mesos enlloc de 12 mesos).

Per acollir-vos a aquesta promoció, només cal que entreu al web www.bicing.cat, cliqueu a “Altes” i introduïu les vostres dades personals, bancàries i el codi promocional “PRBB18” a la casella indicada.

La promoció serà vàlida per noves altes fins al 31/12/2018.

Us recordem que si ja sou usuaris del Bicing i voleu acollir-vos a la promoció, ho podeu fer si el vostre abonament s’esgota abans del 31/12/2018. Caldrà que no renoveu l’abonament actual i feu una nova alta seguint les indicacions anteriors.Claror MARÍTIM

Mostrant la teva targeta d'accés al PRBB gaudiràs de matrícula gratuïta i no pagaràs les quotes de juliol i agost.

 

10% descompte per "Mayte Martín: El Amor Brujo" amb l’Orquestra de Cadaqués

Podeu accedir a un descompte del 10% sobre el preu de l’entrada del concert Extraordinari del 16 d’agost de 2018 a les 21h al Palau de la Música "Mayte Martín: El Amor Brujo" amb l’Orquestra de Cadaqués, dirigida per en Joan Enric Lluna.

http://www.bcnclassics.cat/ca/concerts/mayte-martin-el-amor-brujo/26

Un cop entreu a "comprar entrades", en l’espai "codi promocional" introduïu en majúscules el codi: CD10 (si no sou clients, el sistema us demana que creeu un compte personal).
També podeu accedir al descompte, comprant les entrades per telèfon a les oficines de BCN Clàssics 93 342 61 75 indicant que pertanys al teu col·lectiu PRBB.

 

Oferta BCN Clàssics per a residents

Acord especial amb BCN Clàssics per al nou cicle de concerts Palau de la Música Catalana. Els membres del PRBB gaudiran d’un descompte preferent del 25% en la compra d’un abonament.

Per abonar-se:

-     www.bcnclassics.cat anar a abonaments e introduir el Codi promoció: PRBB

-     Trucar BCN Clàssics Tel. 93 342 6175

Més informació a: Palau .pdf 

 

Ungravity SUPBCN

Escola de paddle surf a la Platja de la Barceloneta ofereix classes d'iniciació i perfeccionament durant tot l'any. Veure informació i preus dels cursos i TupperSUP.

 

 

SERVEIS AL BARRI

Guarderia Chiquitín

La guarderia Chiquitín està ubicada a poca distància del PRBB, i ofereix condicions especials pels residents del PRBB. Podeu consultar les condicions.

Podeu trobar més informació a la web www.escuelachiquitin.com 

Escola bressol Hamelin

La llar d'infants Hamelin Vila Olímpica, situada prop del PRBB, ofereix condicions especials als residents del parc. Us podeu descarregar el PDF amb la informació de les condicions aquí. També trobareu tota la informació a volimpica.escoleshamelin.com i www.escolessas.com

 

TPI Copisteria 

Has d'imprimir la teva tesi? En TPI Copisteria de cada 6 tesia impreses, et regalen 1!

Posters A0 en paper fotogràfic Kodak: 35€ (Estalvia't 10€!!!!)

copisteria@tpicopi.com – 93 2240182

 

RESTAURANTS

Shoko: 10,45 € el menú de migdia (en lloc de 15 €)

Sal Café: 10% de descompte per a grups de més de 10 persones

Sotavento: 10 € el menú de migdia (en lloc de 15 €)

Ca La Nuri: 10% de descompte en menú i carta de dilluns a divendres. 25% de descompte per reserves entre les 13.00 i les 13.30h (veure condicions a l’oferta adjunta)

 

Tornar