divendres 4 de setembre de 2020

Beca europea de 1,5 milions d'euros per estudiar com el cervell codifica i emmagatzema les nostres experiències

Notícia de l'IMIM

El Consell Europeu de Recerca (ERC per les seves sigles en anglès) ha reconegut al Dr. Arnau Busquets García, investigador Ramón y Cajal de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), amb el prestigiós ERC Starting Grant. El reconeixement té una dotació d'1,5 milions d'euros per al desenvolupament d'un projecte a 5 anys.

L'objectiu principal del projecte becat amb una Starting Grant per part de la ERC "Beyond classical conditioning: Hippocampal circuits in higher-order memory processes" és entendre com el cervell codifica i emmagatzema processos associatius complexos que determinen les nostres decisions quotidianes i són la base de trastorns cerebrals com els estats psicòtics.

Les subvencions del Consell Europeu de Recerca, que formen part del programa de recerca i innovació de la Unió Europea, Horizon 2020, són el principal recurs de finançament europeu per a la recerca d'excel·lència. Cerquen projectes altament innovadors que estiguin liderats per investigadors destacats i de reconegut prestigi internacional, amb l'objectiu d'ajudar-los a crear els seus propis equips i portar a terme recerques pioneres a Europa.

Més informació:
Web de l'IMIM

Tornar

Comentaris: