AJUDA

Registre

Et recomanem que et registris al portal, així podràs utilitzar totes les seves funcions.

Els residents registrats poden consultar el directori, deixar opinions en el fòrum i comentar notícies. Sense registrar-se es pot utilitzar el portal, però les funcions anteriors estan desactivades.

El procés de registre és fàcil. Només cal introduir el nom i el sistema et busca al directori general comú a tots els centres i envia la confirmació al teu compte de correu electrònic. Això permet que només els residents puguin registrar-se al portal.

 

Al teu gust

La Home és personalitzable. Pots moure les caixes amb continguts i organitzar-les com més t'agradi. A la següent visita ho trobaràs com ho vas deixar. Pots restaurar la configuració inicial en qualsevol moment anant al menú d'eines (groc).


Els colors

El portal està organitzat en 3 grans àmbits:

Informació (blau): Aquí trobaràs notícies i informació general sobre el parc

Agenda (fúcsia): A l'agenda pots consultar totes les activitats del PRBB des de les sessions científiques fins a les activitats lúdiques.

Comunitat (verd): En aquesta secció pots accedir al fòrum, assabentar-te de l'últim que s'ha dit del PRBB a les xarxes socials o accedir a bona part dels vídeos que s'emeten en prbb.tv.

 

Consells i trucs

Només els usuaris registrats tenen accés a la cerca de residents al directori (feu clic a “Cerca” i marcar “Residents”), a causa de temes de protecció de dades. Per tant, si us plau registreu-vos. És un procés molt fàcil de fer: cliqueu "Login" i després "Registrar". El sistema busca el vostre nom al directori i una vegada que l'hagi identificat, podeu completar el procés.


Podeu fer servir agregadors d’RSS per a les notícies, les diferents categories d’activitats o les noves entrades al fòrum. Cal tenir en compte que el navegador Chrome no permet la possibilitat d’RSS. Per activar-ho haureu d’utilitzar Firefox o Internet Explorer com a navegadors.


Per primera vegada, el PRBB ofereix una agenda completa amb molts tipus d’activitats (fúcsia). Si voleu promocionar un esdeveniment que sigui d'interès per als residents si us plau escriviu a comunicacio@prbb.org.


Si us plau, organitzeu les caixes de continguts a la home de PRBB Inside (un cop registrat), d'acord a les teves necessitats. La propera vegada que us connecteu, trobareu el portal de la manera com ho vàreu deixar.


El butlletí electrònic PRBB Inside conté enllaços als últims 5 posts del fòrum (verd). Si voleu comunicar alguna cosa a tots els residents, aquesta és la vostra oportunitat. Si us plau, publiqueu al fòrum.


Si esteu preparant una activitat i necessiteu una sala al PRBB, utilitzeu el servei de "Reserva de sales".


Sabeu que teniu fins a un 25% de descompte sobre el preu del menú de migdia a un restaurant just al davant de l'edifici? Si us plau, consulteu "Ofertes" a la secció d'informació (blau).


Sou usuaris del sistema intern de manteniment Prisma? Si no, simplement elimeneu aquest "Accés directe" (un cop registrats).


Es pot recuperar qualsevol canvi que s'ha fet en PRBB Inside. Només heu d'anar a "Eines" (un cop registrats) i fer clic a "configuració inicial".

Tornar